Bračno i partnersko savjetovanje

„Kvaliteta života ovisi o kvaliteti veze u kojoj ste.“ (-Esther Perel)

U suvremenom društvu u vezu i/ili brak najčešće ulazimo iz zaljubljenosti. No, zaljubljenost je tek faza игровой автомат sizzling hot club vulkan 778 za koju se procjenjuje da traje 2-3 godine. Također, za dobre temelje veze potrebno je, osim početne zaljubljenosti, i određena kompatibilnost koju u zaljubljenosti uglavnom ne tražimo. Nakon početne faze zaljubljenost prelazi u ljubav ili nestaje.

Bilo da je nestala a ljubav se (još) nije razvila, bilo da su se u odnosu pojavile prepreke koje se partnerima čine nepremostivim, terapija može predstavljati ključni korak prema pozitivnoj promjeni.

Kroz partnersko savjetovanje dajete sebi priliku da vas se istinski čujete i razumijete. Uz игровой автомат sizzling hot club vulkan 778 neutralnu treću osobu razgovor se drži u okvirima u kojima nema verbalne agresije. Sve što vas muči moći ćete reći na način koji nije povređujući za drugu osobu i isto tako ćete moći produbiti razumijevanje za partnerovu perspektivu.

Partneri se u terapiju često javljaju kada se zbog preljuba poljulja povjerenje ali i zbog nesklada oko financija, odgoja ili drugih stvari važnih za zajednički život. Često se kao problem ističe nezadovoljstvo određenim ponašanjem (npr. kažnjavanje šutnjom, nesklad u seksualnim odnosima, verbalni ispadi, ljubomora, nedovoljno druženja s drugima…). Nekada je motivacija za terapiju otuđenje, zbog toga što mjesecima ili godinama nisu iskreno porazgovarali ili jednostavno više nisu sigurni vole li se još uvijek.

Veza danas nosi ogroman teret. Sve ono što smo ranije dobivali od šire zajednice – osjećaj sigurnosti, podršku, kontinuitet, smisao, prijateljstvo, uzbuđenje, druženje, zabavu, podršku…danas očekujemo od partnera.

Partnersko savjetovanje odvija se u prostoru Marina Counselinga. Susret traje 90 minuta a cijena je 350 kn.


DOGOVORI SVOJ TERMIN

Shopping Basket