Konzultacije za roditelje

Konzultacije za roditelje – kada ih potražiti?

Konzultacije za roditelje mogu biti dobar izbor ako u odgoju djeteta ne postižete ono što biste htjeli. Također, ako vas brinu neka djetetova ponašanja, ili vam se čini da se tinejdžerom vrtite u krug u istim prepirkama, konzultacije sa stručnom osobom mogu vam pružiti potrebne informacije.

Pitanja i brige poput ovih poznati su mnogim roditeljima: Kako da izađem s njim na kraj? Što da radim, stalno gleda u mobitel? Je li normalno da se ovako ponaša? Promijenila se jako, ne znam što se s njom događa, više mi ništa ne govori!

Roditelji se svakodnevno susreću s različitim ponašanjima djeteta. Neka od tih ponašanja mogu zbuniti, iznenaditi ili zabrinuti. Ponekad isto tako mogu iznenaditi i reakcije ili emocije koje se kod roditelja jave kao odgovor na neka dječja ponašanja.

Konzultacije za roditelje

 Kako izgledaju konzultacije?

Razgovor tijekom kojeg roditelji iznesu što je to što ih brine ili muči. Ovisno o problemu s kojim su došli dobivaju stručni feedback i smjernice za dalje ili dogovaraju još jedan susret.

Gdje se održavaju?

Konzultacije se održavaju u prostoru Marina Counselinga ili online. Ako se održavaju online, važno je da roditelj ima prostor u kojemu može razgovarati bez prisustva djece.

Moraju li oba roditelja doći na konzultacije?

Nije obvezno. Može doći i samo jedan roditelj.

Koliko traje susret?

Konzultacije traju 50 minuta (bilo s jednim, bilo s oba roditelja)

Cijena po susretu?

Cijena konzultacija je 400 kn (bilo da je prisutan jedan, bilo oba roditelja).

Želite saznati više? Možete mi uputiti pitanje na info@marinacounseling.hr i odgovorit ću u roku od 3-5 dana.

Da bismo mogli učinkovito reagirati važno je da razumijemo što je u podlozi nekog djetetovog ponašanja.

Konzultacije roditeljima omogućuju upravo to.

Osmišljene su kao razgovor za roditelje koji traje sat vremena i tijekom kojega roditelji mogu dobiti stručne informacije i podršku ali i priliku za opisati situacije koje su im trenutno zahtjevne te dobiti preporuke i smjernice kako dalje.

Ostani u toku s novostima iz svijeta psihoterapije

Prijavi se na Newsletter

Social media

Zagreb, Horvaćanska 122

info@marinacounseling.hr

099 5480 111