Radionice

Radionice

Radionice vam pružaju priliku da temu koja vas zanima istražite u grupnom okruženju. Kroz njih se upoznajate i s tuđim iskustvima, idejama, pogledima što može pomoći da bolje razumijemo sebe.

Ikustvene su i sadrže niz pomno osmišljenih aktivnosti koje pomažu da se novo znanje ne samo čuje nego i doživi. Tako se brže „upisuje“ u dugoročno pamćenje, bolje razumije i kasnije primjenjuje.

Radim s malim grupama, uz pristup usmjeren na osobu, kako bi svatko od polaznika dobio ono što mu je potrebno.

Uskoro…

Za sve vas koji imate problema s težinom, zahtjevan odnso s hranom (bilo da se prejedate, ne možete jesti, ili u hrani tražite utjehu), na jesen kreće novi ciklus radionice Promijenite odnos prema hrani i prema sebi.

Radionica je do sada pomogla mnogima da prepoznaju tip odnosa koji imaju prema hrani i promijene ga. 

Čini li vam se da sve roditeljske vještine koje ste znali više ne koriste? Kako god da pokušavate doprijeti do njega vaš tinejdžer ili tinejdžerica su zadubljeni u mobitel… Za roditelje tinejdžera od jeseni kreće novi ciklus radionice: Razumijeti tinejdžere – kako izgraditi skladan odnos s njima.

Ako želite biti u tijeku i primiti informacije o vremenu održavanja radionica prijavite se na newsletter.

Što kažu polaznici

Postalo mi je jasno kako emocije djeluju na mene i zašto se u stvari prejedam. Bilo je teško…ali sad barem znam što mogu učiniti.

„Smjernice koje sam dobio na radionici mogao sam odmah primijeniti. Izvrsno, jasno ali vidi se da ima puno znanja iza toga.“

Sad bolje razumijem svoju tinejdžerku. Puno toga što sam radila i mislila da je ispravno u stvari je narušavalo naš odnos. 

„Vježbe su bile jako zanimljive. Mislila sam da ćemo samo sjediti i hvatati bilješke, međutim vježbe su bile odlične i pomogle su mi da shvatim zašto mi se neke stvari u životu ponavljaju.“

Voditeljica je divna! Baš sam uživala u radionici. Puno saznala o sebi.

Ostani u toku s novostima iz svijeta psihoterapije

Prijavi se na Newsletter

Social media

Zagreb, Horvaćanska 122

info@marinacounseling.hr

099 5480 111