Usluge

Početna / Usluge
Što je psihoterapija

Individualna psihoterapija

Kada se suočimo sa situacijama koje su izazovne i teške, lakše ih prebrodimo ako nismo sami. Individualna psihoterapija je oblik stručne podrške tijekom kojeg možete postići osobnu promjenu, bolje razumjeti sebe, poboljšati odnose i komunikaciju ili postići ciljeve kojima težite.

Partnerska psihoterapija

Partnerska psihoterapija

Ako vam se čini da se ne razumijete s partnerom/partnericom, često se zatičete u svađama koje ne dovode do rješenja ili ste se jednostavno otuđili i izgubili povezanost i povjerenje, partnerska psihoterapija može pružiti rješenje.

Bilo da ste u vezi ili braku i nailazite na nesporazume, nesuklađene seksualne potebe i želje, uplitanje šire obitelji u brak, neslaganje oko ključnih životnih vrijednosti ili nešto drugo vrijedi ulagati u vezu i odnos.

Konzultacije za roditelje

Izazovi roditeljstva su veliki a dječji razvoj je brz i čini se da se ne stignemo ni naviknuti na jednu fazu a dijete je već u drugoj. I onda, taman kada se učini da situacija malo smirila, pred nama stoji tinejdžer ili tinejdžerka…

Edukacije i iskustvene radionice

Kroz edukacije i/ili iskustvene radionice istražujemo teme koje su polaznicima značajne. U radionicama radim s malim brojem polaznika, uz takozvani pristup usmjeren na osobu, kako bi svatko od polaznika dobio ono što mu je potrebno.

Podrška njegovateljicama

Briga o starim i/ili nemoćnim osobama može biti zahtjevna i iscrpljujuća na puno načina.Kada govore o poteškoćama s kojima se nose u svojem radu, njegovateljice najčešće ističu upravo taj dio kao najteži…

Psihoterapija online

Psihoterapija online

Ako vam je potrebna podrška a u mjestu boravka nemate stručnjaka koji bi vam ju mogli pružiti, u inozemstvu ste ili vas možda neke druge okolnosti onemogućuju da posjetite terapeuta psihoterapija online može biti odgovarajuće rješenje.