Usluge

Početna / Usluge
Što je psihoterapija

Individualna psihoterapija

Kada se suočimo sa situacijama koje su izazovne i teške, lakše ih prebrodimo ako nismo sami. Individualna psihoterapija je oblik stručne podrške tijekom kojeg možete postići osobnu promjenu, bolje razumjeti sebe, poboljšati odnose i komunikaciju ili postići ciljeve kojima težite.

Partnerska psihoterapija

Partnerska psihoterapija

Ako vam se čini da se ne razumijete s partnerom/partnericom, često se zatičete u svađama koje ne dovode do rješenja ili ste se jednostavno otuđili i izgubili povezanost i povjerenje, partnerska psihoterapija može pružiti rješenje.

Bilo da ste u vezi ili braku dobro je ulagati u odnos.

Konzultacije za roditelje

Izazovi roditeljstva su veliki a dječji razvoj je brz i čini se da se ne stignemo ni naviknuti na jednu fazu a dijete je već u drugoj. I onda, taman kada se učini da situacija malo smirila, pred nama stoji tinejdžer ili tinejdžerka…

Edukacije i iskustvene radionice

Kroz edukacije i/ili iskustvene radionice istražujemo teme koje su polaznicima značajne. U radionicama radim s malim brojem polaznika, uz takozvani pristup usmjeren na osobu, kako bi svatko od polaznika dobio ono što mu je potrebno.

ljubav

Promjena je moguća

Vlastite početke nismo birati ali zato možemo birati ostatak svojega života. Vjerujem da možemo rasti, mijenjati se i živjeti ispunjeni život.

Psihoterapija online

Psihoterapija online

Ako vam je potrebna podrška a u mjestu boravka nemate stručnjaka koji bi vam ju mogli pružiti, u inozemstvu ste ili vas možda neke druge okolnosti onemogućuju da posjetite terapeuta psihoterapija online može biti odgovarajuće rješenje.

Ostani u toku s novostima iz svijeta psihoterapije

Prijavi se na Newsletter

Social media

Zagreb, Horvaćanska 122

info@marinacounseling.hr

099 5480 111